Tuinhuis uitgebouwd

Deze week verbouwden we het tuinhuis. Tot nog toe deden we dit soort dingen meestal samen. Nu is dat op het moment niet zo makkelijk met 2 kleine meiskes, maar we kregen geweldige hulp. Vorige week maakte Gerbrand de fundering en vloer, begin deze week het frame en donderdag stond er (na flinke hulp gehad te hebben!) ineens een complete aanbouw!

Zo was het...

Vandaag kregen we hulp van m'n schoonouders: het was nu geen meters maken zoals donderdag maar juist allerlei 'kleine' dingen die veel tijd vragen zoals de laatste planken die schuin met het dak mee gezaagd moesten worden (en ruimte voor de dakbalken eruit, dus steeds passen en meten) en een stalraampje in de binnenwand zetten. Het is nu echt een heel ander gezicht!

... en zo is het nu!
Er moet nog van alles gebeuren, vooral aan de binnenkant, en de buitenkant. Maar we zijn er nu al heel blij mee, en Lydia kan niet wachten tot we het gaan verven: wit met roze, hoe kan het ook anders :-)

Reacties

Wat een geweldige klus Tineke, maar wat zul je genieten van die meters extra, vooral zoals jullie veel op de tuin vertoeven.
Het ziet er veelbelovend uit.

Mooie zondag en lieve groet,
Eefie
hokje zei…
Fijn zoveel extra ruimte; geniet ervan!

Lieve groet, Miranda
Ilse zei…
Oh wat geweldig zeg! Super.... Wat mooi. Wij hebben vandaag onze tuin flink "verbouwd", zodat we wat meer moestuin in onze tuin kunnen creëeren... Zal snel foto's plaatsen! Groetjs
Anoniem zei…
Wat fijn dat jullie zoveel hulp kregen en het woord roze dat doet het

Geniet van jullie paleisje

Julia
Jolanda zei…
Het was een heerlijk dagje (al waren we moe op het laatst hè?)!
En lekker brood, had ik dat al gezegd?
arianne zei…
Ziet er prachtig uit zeg!
En nu nog wel even....de binnenkant, maar met dit prachtige weer ga je graag naar de tuin lijkt me.

Geniet er maar lekker van!

En roze .....weinig meisjes die die fase niet hebben :-))
Aritha V. zei…
Dat wordt een paleisje! Mooi zeg.
Marike zei…
Wat mooi! En wat heerlijk dat je dames nu een eigen plekje hebben! Ben erg benieuwd hoe het er uit ziet als het helemaal klaar is (van binnen)!
Sandra zei…
Wat een mooi tuinhuis. Echt een minihuisje.

Populaire posts