Workshop broodbakken

Wil je ook je eigen brood bakken? Of gewoon zin in een gezellig avondje? Binnenkort hoop ik te starten met broodbak-workshops. Na deze avond kun je zelf brood en bolletjes bakken! Ook bakken we wat lekkers voor bij de koffie. 
In november staan de avonden gepland op donderdag 14 november en dinsdag 26 november, andere datums in overleg. De kosten zijn €25,- incl. koffie/ thee, ingrediënten en gebruik van materialen. Ook krijg je recepten en een werkbeschrijving mee naar huis. Heb je interesse, neem dan even contact met me op! 
Er kunnen maximaal 3 personen per avond mee doen. De workshops worden gegeven in omgeving Rotterdam.








Reacties

Mama C zei…
Wat een leuk idee! Ik lees je blog altijd met veel plezier. Helaas wonen we te ver van elkaar anders was ik zeker een avond komen bakken!

Groetjes Mama C
Esrosa zei…
O, dat klinkt leuk! Ik ben de laatste tijd vaker in de weer met brood bakken, maar zo mooi als jij ze hebt :-) Ik ga er eens over nadenken!
Grtz, Esrosa
Ilse zei…
Hey wat leuk zeg! Goed idee! Sta je nog steeds op de markt in Rhoon of was het nou Poortugaal? Wanneer staat die er weer? Misschien komen we wel eens neuzen, is redelijk dichtbij voor ons! Groetjes Ilse
Mij lijkt het wel wat! M'n man geniet altijd zo van het versgebakken brood van zijn zussen! Ik heb geen voorkeur voor een avond.
Anoniem zei…
Wat een leuk idee! heel erg jammer ik woon te ver weg anders was ik zeker gekomen

Julia
Wilma zei…
kan ook niet. Woon aan de andere kant van de ocean. Maar heb wel een vraagje voor je. Kun jij me aan een recept van Waddenbrood helpen? Hadden we vroeger(12 jaar geleden in Holland),maar kan het recept nergens vinden.
Groet en veel plezier.
Wilma
Trudy zei…
Oh wat leuk, en ook precies in mijn straatje. Maar ik ben gewoon geen held als het op lange afstanden rijden aan komt. Misschien iemand waar ik samen mee kan rijden vanuit Gelderland? Natuurlijk betaal ik mee in de brandstofkosten en zorg ik voor wat lekkers onderweg!!
Danielle zei…
Wat een goed idee zeg, dat zal best goed gaan lopen. Ik ben eigenlijk niet zo'n erge bakker , maar zo met elkaar zal het wel heel gezellig zijn. Succes ermee!
gezinsleven zei…
Ik wil heel graag meedoen! Zijn er meer mensen uit Veenendaal met wie ik mee kan rijden?
Leuk idee zeg, succes met je workshop!
Marike zei…
Wat leuk! Ik vind het ook erg leuk om een keer te komen, maar de maand november wordt 'm helaas niet.
Ik zal je tzt wel een mailtje sturen, goed?
Groetjes, Marike
arianne zei…
Erg leuk! De eerste beginselen ken ik natuurlijk van dezelfde workshop als jij ooit gedaan hebt :-)
Maar zou het wel gezellig vinden om jou en andere bloggers eens live te ontmoeten!

Woon in midden van het land (vlakbij Utrecht) dus carpoolen is mogelijk. Heb geen problemen om te rijden
arianne zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
@ Wilma: de vraag naar een recept voor waddenbrood heb ik al vaker gekregen. Helaas kan ik je er niet aan helpen. Maar blijkbaar is het wel écht lekker brood, moet ik zelf toch ook maar eens proberen :-)
Gewoon Greet zei…
Superleuk idee! maar ik woon in Belgie dus zal het niet lukken...gelukkig kan ik je wel lezen en wat hou ik van je logjes!
liefs

Populaire posts