maandag 2 juli 2018

Nieuwe huis

Even hier om het hoekje piepen om te laten zien waar we druk mee zijn: 
we hebben de sleutel van het nieuwe huis gekregen! De dagen bestaan nu dus uit schuren, behangen, sauzen, stucen en zo meer. Daarnaast natuurlijk de gewone dagelijkse gang van zaken en de afsluiting van het schooljaar met 101 activiteiten... We hoeven ons dus niet te vervelen!

Foto van pieter kamp fotografie


Dit is de voorkant van het huis. De voordeur zit dus opzij. Het huis van de buren moest hier nog wit geverfd worden, nu steekt het dus nog extra af: wit en donker naast elkaar. Eigenlijk is elk huis in de rij anders. De indeling van binnen is grotendeels hetzelfde, maar van buiten heeft elk huis bijv. een andere raamverdeling, steensoort, lijst om de deur etc. Dat maakt het tot een speels geheel. En de achterkant van het huis. Op het moment van de foto waren ze juist het huis van de buren wit aan het maken, wat een ander gezicht hè?!


De keuken is inmiddels geplaatst. De badkamer en toiletten zaten er bij oplevering al grotendeels in (alleen de vloer van 1 toilet hoopt Gerbrand morgen zelf te leggen). De bovenlichtjes die je rechts op de foto nog boven de deur ziet heeft Gerbrand inmiddels overal verwijderd en dicht gestuct. Veel mooier, en dan kunnen we tenminste een mooie plafondlijst aanbrengen! 

Eind deze maand hopen we te verhuizen, dus nog even geduld voor de rest van de foto's! 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn dat jullie nu de sleutel hebben van jullie nieuwe huis!
Succes met alle dingen die gedaan moeten worden en met de verhuizing.
Fijn dat we toch in deze, voor jullie, zo drukke tijd mee mogen genieten.

Groetjes Marja van Waveren

Wilma zei

Wat een mooie huizen! Veel plezier!!
Groet.
Wilma

huis tjokvol zei

wauw wat mooi,en wat heerlijk dat je echt een heel nieuw huis krijgt,heel veel succes met alles .

Marike zei

Wat een prachtige keuken! Heel veel succes met klussen!

Crafts 'n' Skills zei

Ik heb even wat gemist geloof ik, maar ga er van uit dat je inmiddels al lekker verhuisd bent? Dat jullie maar snel je draai en plekje mogen vinden. God's zegen op jullie prachtige nieuwe stekje!