vrijdag 21 oktober 2011

Winterjasje en koorts

De laatste dagen ben ik maar weinig in Blogland geweest. De reden is dat Lydia ziek is en op de momenten dat ik thuis ben continu op schoot zit ed en dat vind ik toch belangrijker :-)

Volgens mij is het een flinke verkoudheid icm het doorkomen van kiezen, maar vooral eind van de middag, avond en nacht loopt de koorst vrij hoog op (net boven de 40 graden). Bij de huisarts die ik belde zeiden ze dat het niet zo veel kwaad kan zolang ze maar voldoende drinkt, niet suf wordt en geen vlekjes krijgt ofzo, maar ze is duidelijk niet lekker en 's nachts veel aan het spoken... Van de paracetamol zetpillen knapt ze gelukkig wel steeds wat op.
Wat ervaar ik nu de luxe van een man die vanuit huis werk! Geen oppas hoeven zoeken voor een ziek kind, geen stress vanaf m'n werk maar een meiske dat heerlijk bij haar papa in haar vertrouwde omgeving is...


Daarom nu alleen even dit korte berichtje en nog wat foto's van eerder deze week waarop ze haar nieuwe (zelfgenaaide) winterjasje showt. Hij is (voor de oplettende kijker) inderdaad niet helemaal perfect, maar al 'probeerjasje' vond ik h'm toch wel leuk. Het was hier en daar wat proberen, weer uithalen en opnieuw doen, maar ik vond het wel leuk om te doen en hoop dus nog een jasje te maken. Maar daar moet ik eerst nog de stof voor op de kop zien te tikken. Van oma kreeg Lydia haar muts, sjaal en wanten en daar is ze helemaal groos mee, ze wil het aan iedereen laten zien en allemaal moeten we even naar het hertje kijken!
Hopelijk is ze snel weer opgeknapt zodat ze weer lekker mee naar buiten kan, in haar nieuwe jasje :-) dan hoop ik ook weer wat trouwer te zijn in blogland!


Fijn weekend allemaal!

20 opmerkingen:

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

heel veel sterkte met je dochtertje en die dingen gaan voor ... de jas is erg mooi geworden en ze is een echt fotomodelletje hoor ze staat er erg leuk op ...wens je fijn weekend lieve groet rosta

Home and Lifestyle zei

Wat vervelend dat je dochter ziek is...ze kan de winterjas nu dan ook goed gebruiken!

Beterschap voor je dochter en een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

@Let... zei

Van harte beterschap voor Lydia!
Kroel maar lekker met haar, dat is een prima medicijn...
't Jasje is echt leuk, aangezien ik geen 'naai-ogen' heb, zie ik er geen ongerechtigheden aan ;-)

Fijn(zonnig!)weeekend,
@Let...

Anoniem zei

He wat naar nou.. Het is altijd zo vervelend dat je niet meer voor je kind kunt doen dan knuffelen en een paracetamolletje geven..

Gelukkig is je man thuis en hoef jij je niet schuldig te voelen. Dat vind ik zelf nu een heel mooi voorbeeld van het thuis blijven of thuis werken.

Ik hoop dat jullie een gezellig weekend tegemoet gaan!

Karnelly zei

Ik hoop dat Lydia gauw weer opknapt. Wat een mooi jasje. Groetjes en een fijn weekend.

Katja (@Yane) zei

Dat jasje is echt prachtig! Ze staat er geweldig mee!
Veel beterschap voor je kleine meid!

Trudy zei

Een heel mooi meisje in een heel mooi jasje.... en wat een leuke sjaal, muts en wantjes. Het ertje is inderdaad schattig!! Beterschap met haar hoor!! Groot gelijk dat je de tijd voor haar neemt!

Danielle zei

Wat een mooi jasje. En ik vind hem er mooi uit zien hoor, zie zo geen ongerechtigheden. (en dat van een ervaren naaister, haha!)
Hopen dat Lydia snel weer fit is, het is zo zielig he als die kleintejs wat mankeren.
groetjes en een fijn weekend,
Danielle

Michelle zei

Ik hoop dat Lydia gauw weer beter is!
Mooi gemaakt de jas, leuk dat je dat zo kan, hij staat haar heel goed ook de muts, sjaal en wantjes!

Fijn weekend
Lieve groetjes Michelle

Gerd@ zei

veel beterschap voor Lydia en wat heeft ze een schattig jasje aan ik vind hem goed gelukt hoor .....

Fijn weekend .... Groetsss Gerd@

Lisette zei

Beterschap voor het kleine lieve meisje met het mooie jasje en de leuke muts, sjaal en wantjes!
Vertroetel haar maar lekker!

Elisa zei

Een dochtertje die ziek is is altijd belangrijk. Het jasje is echt erg leuk geworden. Hopelijk is ze gouw weer helemaal beter.

Jolanda zei

Mooi ribje voor die jas, het maakt hem lief en toch stoer.
En gelukkig kan ze nog ontdeugend kijken ;-)
Beterschap hoor!

Goud en Zilver zei

O, wat vervelend.
Hopelijk knapt ze snel weer op.
Wat een leuk jasje heb jegemaakt.

Groeten Herma

wonen met brocante zei

Ik kan helemaal niks met naald en draad dus ik vind het ontzettend knap dat je een jas in elkaar genaaid hebt. Ik vind 'm erg leuk geworden. Hoop dat ze snel weer opgeknapt is. Groetjes Peggy

vrouw Hommel zei

Zieke meisjes hebben voorrang op alles. Ik hoop dat ze zich snel weer wat beter voelt zodat jullie nog lekker kunnen genieten van de najaarszon. Ik vind het jasje super gemaakt, en zo'n mooie sjaal en muts erbij maakt het helemaal af.

ver-greetmenietje zei

Ik hoop dat je kleine meid snel weer
beter is! Wat een mooie winterjas..
en wat geeft dat weer mooie fotookes
met zo een schattig model!
liefs

Hieperdepiep...een feestje! zei

Ach, hopelijk is ze nu inmiddels weer wat beter? Idd wel heerlijk dat ze gewoon haar paps en mams heeft die voor haar kunnen zorgen zonder dat ze naar hun werk moeten!
Ik vind het maar knap zo'n jas te maken!
Groetjes, Corine

Jedidja zei

Prachtige jas. Hoe is het nu met haar?

Vlijtig Liesje zei

Wat een lieve foto's! En wat heerlijk inderdaad dat je man thuis is, zodat je niet ook nog allerlei logistieke puzzels moet oplossen.