woensdag 5 oktober 2011

Award en give away gewonnen

Van Lisette van 'Hoofd omhoog, Hart naar boven'  kreeg ik een berichtje dat ze me een award gegeven heeft. Wat leuk, dank je wel Lisette! Nu is het bij deze award eigenlijk de bedoeling om 7 dingen over jezelf te vertellen. Toch heb ik besloten dit even aan me voorbij te laten gaan omdat ik pas met taggen hier ook al 10 dingen van mezelf verteld heb. En eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik nu nog meer kan vertellen, en de award doorgeven wordt al helemaal moeilijk... Daarom laat ik het maar hierbij.

De post bracht vandaag iets leuks! Nicole van 'de Nostalgische Nonnevot' had pas een give away. En het was een complete prijzenregen bij haar. Naast de eigenlijke give away strooide ze namelijk ook nog met gulle had bloemetjes in het rond. En één van die zelfgemaakte bloemetjes kwam bij mij terecht! Ondertussen ligt het mooi te wezen naast een oud bijbeltje, de kleur komt er helemaal mooi bij uit. Dank je wel Nicole!

1 opmerking:

Lisette zei

Hoi Tineke,

Ik snap dat je niets met de award doet, we weten al het een en ander van je ;-)
Ik heb nog een vraagje. Ik had me aangemeld als volger van je blog. Ineebns stond je niet meer in mijn lijstje op mijn dashbord, maar nog wel in de leeslijst rechts op mijin blog. Nu heb ik je weer in mijn lijstje op mijn dashbord gezet, maar nu sta ik 2 keer in jouw lijst met volgers met mijn fotootje (lelietje van dalen) Weet jij misschien hoe ik een foto weg kan halen en je toch blijven volgen via mij dashbord? Ik heb het bij meerdere blogs en ik krijg het niet voor elkaar om het te veranderen grrr.

Wat een leuk jurkje heb je gemaakt! Dat viel vast in de smaak!
Goede zondag!
Groeten,
Lisette