woensdag 20 maart 2013

Genietmomentjes...

De Lente wil maar niet erg komen, dus zoeken we binnen maar 'genietmomentjes' op. En die zijn er genoeg hoor!
Want wat dacht je van een lekker kopje thee met een zelf gemaakt pindarotsje? Mmmm...!


Of een prachtig boek dat je zomaar van iemand krijg? Ik kreeg dit boek met heel sfeervolle foto's en mooie verhalen van haar (Klik klik, echt een gezellige blog om te lezen). 'k Heb er al heerlijk in zitten lezen en zit weer boordevol inspiratie! Nogmaals bedankt! de foto draait alleen steeds op z'n kant...


Een verse fruithap gaat er natuurlijk ook altijd wel in! Eerlijk gezegd zijn wij niet van die goede fruiteters. Niet dat we het niet lekker vinden, maar we nemen gewoon niet de moeite om het klaar te maken *Ü* Nadat we in de kraamtijd verwend werden met de mooiste bordjes fruit (klaargemaakt door de zuster) nam ik me voor om dat zelf ook dagelijks te gaan doen. En ik moet zeggen, het is eigenlijk zo gebeurd! Bijna elke dag eten we nu dus fruit - lekker en gezond, toch? En als het een beetje leuk op de bordjes ligt, heeft zelfs Lydia het liever dan een snoepje... (Oké, ik geef toe, de paaseitjes zijn niet écht gezond, maar wel lekker!)


Genieten was het ook op Lydia d'r verjaardag! Ze was zo trots en enthousiast! 's Morgens kwam m'n tante uit Friesland, 's avonds kwamen de opa's en oma's en m'n broertje met vriendin eten. Lydia wilde roze taart, patat en roze pudding. (Ja, ze is in de 'roze-fase') Normaal ben ik niet zo van de pakjes en zakjes, maar de afgelopen maanden ben ik noodgedwongen wat gemakkelijker geworden. Alles zelf maken komt wel weer een keer als we weer helemaal in het ritme zitten. De roze taart werd dan ook simpel een kwarttaart uit een pakje, versierd met aardbeienvlaaifruit uit een blikje en spuitroom. Lang geleden dat ik me er zo makkelijk vanaf maakte, maar het was helemaal naar Lydia's zin dus voor een keer vond ik het wel best :-) 
De rest van de visite (m'n (schoon)zussen met kinderen) hopen binnenkort te komen, zo heeft Lydia een paar keer feest, zonder dat het zó druk wordt dat ze er niet meer van kan genieten. 


En als je zo je meiden samen op de grond ziet liggen, dan smelt je toch gewoon? 


Kijk die handjes, dat is toch echt genieten?!


11 opmerkingen:

ver-greetmenietje zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Lydia!
Zo lief die handjes!
liefs

julia zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Lydia!geniet er samen van

Julia

Dagelijks Brood zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Lydia. Haha, alles roze.. Leuk!
Wat een leuk boek!
Groetjes, Marike

Trudy zei

Ach hoe lief zeg! Volgens mij gaat dat ook voor straks een hele hechte band worden. En geloof me, da's ook genieten (ik spreek uit ervaring) Gefeliciteerd nog met Lydia's verjaardag!

Maggie zei

Genieten zeg! Eigenlijk vind ik alles leuk. Het theekopje, het fruit-met-paasei en de meidenfoto's.

vrouw Hommel zei

Genieten jullie maar heerlijk van die mooie "geniet momentjes".

Pleuntje zei

wat een schattige foto van de meiden en soms moet je gewoon even voor makkelijk gaan, anders alleen maar gestress en dat komt niemand ten goede. X

Huize Kip Kakel zei

Logisch dat deze verjaardag in het makkelijke teken stond..je kunt niet alles!
En het zal er niet minder om gesmaakt hebben!
Van harte!
Zo te zien heft ze genoten, je dochters samen zijn ook om te genieten..heerlijk!
Lieve groet,
Hannie♥

Aritha zei

Gefeli! Wat leuk die zussenfoto's!

gezinsleven zei

Ah! Wat leuk zeg dat je er nog op terug komt in je blog! En nog leuker dat er 'geklikt' kan worden! Dank je wel voor je compliment! En natuurlijk gefeliciteerd met je dochter.
Liefs

Hieperdepiep...een feestje! zei

Gefeliciteerd, hoor!
En 'pak' je genietmomentjes!
Mooie foto's!