Weer aan het werk...

Momenteel zijn er even niet zoveel berichten en reacties van mijn kant. Vorige week ben ik weer aan het werk gegaan. Er wachtte me een warm welkom van zowel de collega's als de cliënten, maar het is wel behoorlijk wennen: niet zo zeer het werk, maar veel meer het 'niet thuis zijn'. Het plannen van alle noodzakelijke en minder noodzakelijke bezigheden, en vooral het niet om me heen hebben van m'n meisjes.
Lydia pakt het gelukkig goed op: ze vraagt steeds of ze mee mag maar gaat daarna lief spelen. Als ik thuis kom, zit ze vol verhalen van wat ze die dag heeft meegemaakt.
Nienke heeft er meer moeite mee: ze wil absoluut niet uit de fles drinken. We hebben al 5 verschillende flessen geprobeerd, maar ze zet het alleen maar op een krijsen. Ik was er al bang voor: we hadden van te voren al steeds geoefend met de fles, maar toen wilde ze het ook al niet. Ondertussen heb ik 3x gewerkt en alle 3 de keren heeft ze nauwelijks gedronken.Vanaf het moment dat ik thuiskom, wil ze dan ook alleen maar drinken. Dat maakt wel dat je niet zo lekker weg gaat... Gelukkig werkt Gerbrand vanuit huis en hoeven we niet te 'slepen' met de kinderen of zo, ze zijn gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving, de eigen bedjes, eigen speelgoed enz.
Vanaf volgende week ga ik minder werken, ipv de ene week 2 en de andere week 3 dagen ga ik de ene week 1 en de andere week 2 dagen werken. Dat idee geeft me wel wat lucht en hopelijk heb ik dan ook weer wat meer tijd én energie jullie blogs te lezen en alle mailtjes te beantwoorden :-)


Deze foto's zijn al van een paar weken geleden, maar ik had ze even achtergehouden omdat we ze eerst aan de oma's wilden geven voor moederdag :-)


Reacties

vrouw Hommel zei…
Kan mij zo voorstellen dat het weer wennen is maar wel fijn dat je binnenkort minder kunt gaan werken. En de foto's...ze zijn lief!
Anoniem zei…
Ja dat zal zeker wennen zijn en zeker als ze dan niet wilt drinken,je foto`s zijn prachtig,lieve groet Musje.
Muisje zei…
Werken is leuk maar ook druk.
fijn dat je minder kunt gaan werken.
En wat een heerlijke meisjes zijn het toch.
Unknown zei…
Ow, moeilijk als ze niet wil drinken uit de fles. Toen ik aan de medicatie moest, is dat gelukkig goed gegaan. Voelde me toen al zo beroerd erover...

Mooie foto's!
Anoniem zei…
Wat is dat moeilijk maar wel fijn dat je minder gaat werken

Julia
Helena zei…
Wat een geworstel kan het dan dan zijn met zo'n fles! Ik weet er alles van. Fijn dat je minder kunt werken. Geniet lekker van je meiden. Het cliche, he.... voor je het weet zijn ze groot.
arianne zei…
Je hebt inderdaad wel heel veel geluk dat je man thuis werkt, dus geen "gesleep" met de kinderen.
2 en 3 dagen lijkt mij best veel met 2 kinderen...denk dat je je inderdaad fijner voelt met 1 en 2 dagen. Toch wat buitenshuis en niet teveel te hoeven plannen.
Niet uit de fles drinken kennen wij ook....ik moest met 2 mnd aan mijn galblaas geopereerd worden. Dat betekende 2 dagen geen bv en bijna geen fles...
Ik werkte toen niet dus tot 9 mnd bv en toen aan de pap en tuitbeker. Maar ja dat gaat niet met 3 mnd :-(
Sterkte met alles.
Jolanda zei…
Onze tweede wilde ook niet aan de fles... vervelend. Hopelijk went ze er gauw aan.
Prachtige foto's!
Wat een prachtige spontane foto's..
Dank je wel Lydia, voor je mooie paardenbloemen..;)

Jammer dat het drinken uit de fles niet lukt...geeft toch een stukje spanning als je weg bent!

Wel heerlijk dat je wat minder kunt gaan werken, ik ben zelf na de derde ook lekker thuis geweest , 7 jaar!
Ik heb er van genoten en nu geniet ik weer van een stukje werk erbij...

Fijne week!
Lieve groet,
Hannie
Die foto's zijn werkelijk prachtig! Fijn dat er wat meer rust gaat komen lijkt me.

Huisvlijt
Wat een schattige foto's zeg.
Ik werk drie dagen buitenshuis, soms vind ik dat nog te veel...
Mayflower zei…
Wat een leuke foto's van je dochtertjes. Ik kan mij voorstellen dat het niet meevalt weer aan het werk te zijn. Vooral als sommige dingen wat moeilijk gaan, zoals de flesvoeding. Maar gelukkig dat je straks wat minder gaat werken.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Populaire posts