donderdag 12 december 2013

Nieuwe datums workshop broodbakken

Begin oktober schreef ik hier voor het eerst dat ik workshops broodbakken wilde gaan geven. Ondertussen hebben we al op 8 middagen of avonden een workshop gegeven: stuk voor stuk waren ze gezellig!
Het mooie is ook om te zien dat broodbakken voor iedereen leuk is. Zo kwamen er mannen en vrouwen, jongeren, volwassenen, 65-plussers... Vader of moeder met dochter(s), vriendinnen, echtparen, mensen die zich individueel hadden opgegeven, heel divers dus.
Had de één weinig tot geen bakervaring, er waren ook een aantal dames die veel ervaring hebben met het maken van bijv. marsepeintaarten en deze week was er zelfs een echt bakker bij! Oei, daar had ik niet op gerekend en toen ik het de dag tevoren hoorde kreeg ik er bibbers van in m'n benen... Achteraf was het juist heel gezellig en keurde de bakker de workshop gelukkig helemaal goed :-) Zelf leerde ik nog o.a. wat nieuwe manieren van broodjes vormen van hem die ik zeker hoop te gaan maken, het was dus echt leuk!
Ook leerde ik verschillende blogsters en lezers kennen. Ellen schreef een stukje op haar blog over de workshop (klik klik). Dank je wel Ellen, voor de leuke blog!

Nog één workshop broodbakken staat er deze maand in m'n agenda, dan is het al weer kerstvakantie...
Voor het nieuwe jaar heb ik ondertussen ook nieuwe datums (klik klik) geplant. Wil je graag een middag of avond komen brood bakken maar kun je deze datums/ tijden niet? Laat het dan even weten, dan kijken we wat er mogelijk is!

2 opmerkingen:

Klinkertje zei

Lief bericht!! Wij 3 hebben genoten! Bakker heeft al reactie gekregen op het mailvoorstel van je man!! Dus nu even heel hard duimen!

Groet,Corina

What's in a day zei

Wat leuk dat het loopt Tineke, het lijkt me zo leuk om een workshop te geven waar je passie ook ligt.
Dat zal bij jou dus wel heel goed gaan.
Veel succes met de nieuwe ronde workshops.

Lieve groet, Eefie