donderdag 12 mei 2011

Inspiratieloos...

Heb je dat ook wel eens? Ik voel me al een paar dagen een beetje inspiratieloos... (zucht)
Alles gaat z'n gewone gangetje: werk, tuin, koken, boodschappen doen, beetje aanrommelen in m'n vrije tijd etc., en dat is eigenlijk wel fijn... Maar ja, waar 'moet' je dan over schrijven?!


Over m'n nieuwe borduurproject: een merklap op een oude grof geweven theedoek? Nou, nee. Is nog lang niet af (pas deze week aan begonnen) en dus ook niet zo interresant om te laten zien...


Over m'n dagje uit dan, naar m'n 'schoolvriendinnetje'? Hoe heerlijk het daar was en hoe prachtig de omgeving die we zagen toen we een kilometer of 10 gelopen hebben? Hoe fijn we weer bijgepraat zijn en hoe we natuurlijk tijd te kort kwamen? Tja... Ik was m'n fototoestel vergeten, dus daar kan ik niets van laten zien. Valt dus ook al af als blog-onderwerp...


Zal ik dan wat schrijven over Gerbrand die spontaan in de auto stapte om een rondje door het dorp te rijden toen hij zag dat er morgen weer grofvuil opgehaald wordt? Hoe hij bij thuiskomst de zinken teil die hij vond meteen maar volplantte met perkgoed? Geweldig! Ben ik helemaal blij mee! Maar om daar nu een hele post aan te wijden?!


De courgettes dan, die we nog geen week geleden gezaaid hebben en nu al zo groot zijn?

Ach, ik weet het niet en houd er maar mee op... Ik wacht gewoon tot ik weer inspiratie krijg!

O ja, voor de niet-stapelaars onder ons: vorige week schreef Irma van Allemaal kleurtjes dat ze een zomerstop voor het stapelen in las. Morgen dus geen stapel! Ondertussen zijn er in blogland al weer nieuwe initiatieven aan het komen zoals een 'bloemetje op woensdag' of een 'geniet momentje' bij Bizzy@home (zie leeslijst). Met die laatste wil ik in elk geval wel mee doen, verder weet ik het nog niet...

6 opmerkingen:

Tante Trijns zei

Poeh...niet te geloven, zo 'inspiratieloos' als jij bent!! :-D
Ik heb gewoon met je te doen! Zo'n vreselijk saai-grijze zinken teil...nee...daar valt weinig over te zeggen...;-P Gelukkig hebben we de fóto's nog!! Ik ben benieuwd naar je foto van je genietmoment! Volgens mij weet je daar best iets héél leuks van te maken, als ik déze foto's bekijk, terwijl je zó inspiratieloos bent (*O*)
Groetjes 'Tante Trijns'

Eefies day zei

Inspiratieloos, nou, dat merk ik hoor, ach wat jammer dat je alleen maar vertelt over je borduurwerk, heel leuk, en over je teil, super toch, lief van je man, enne...ik vind dit superleuk om te lezen en ja het genietmoment daar ben ik ook voor in, dus kom maar op.
Een leuke post!!!

Groetjes,Eefie

Miranda zei

Inspiratieloos? Een gezellige post vol met nieuwtjes en leuke foto's... gezellig een lange wandeling met je vriendin en dan lekker bijkletsen, een mooie zinken teil en je courgette plantjes doen het goed.

Fijne avond,
Miranda

verg(r)eetmenietje zei

ja hoor ik ken het ook : die inspiratieloze momenten....ik denk
wij allemaal...maar ik vond het
toch een leuk logje, heb er van
genoten...Mooi die zinken teil!
liefs

Het stokpaardje zei

Voor iemand die geen inspiratie heeft heb je toch een aardig lange blog geschreven ;-) Leuk om een zinken teil zomaar langs de weg te vinden.
Fijn weekend Iris

Hieperdepiep...een feestje! zei

Je hebt er toch maar een gezellig stukje van gemaakt hoor!!
Ik had wel wat inspiratie maar kon 2 dagen niet op de blog, da's weer een ander probleem!
Goed weekend!
Groetjes, Corine