zaterdag 14 april 2012

Aan de bak...

Nou ja, eigenlijk zijn dit de baksels van vorige week zaterdag. Vandaag hielden we het gewoon bij bruin brood en een cake. 
Vorige week ben ik heel de morgen lekker aan het rommelen geweest in de keuken. Resultaat was een zachte ontbijtkrans (met banketbakkersroomvulling), 


2 suikerbroden en 2 paasstollen (met amandelspijs natuurlijk). 
En nee, we hebben niet alles op... Een suikerbrood ging mee naar m´n schoonouders en een gedeelte ligt nog in de vriezer.

10 opmerkingen:

Danielle zei

Oehhh wat heerlijk ziet dat eruit! Altijd lekker he, voor het weekend iets bakken, doe hetzelf ook vaak hoor.
groetjes Danielle

ria zei

Lekker!!Ik bak zelf ook graag en veel.Maar brood lukt op de een of andere manier nooit (wil t zonder broodbakmachine doen,zo in de oven).Als je nog tips hebt?
Lieve groet Ria

Miranda zei

Het ziet er superlekker uit, zelfgebakken is dan toch wel erg lekker...

Fijne avond. Lieve groet, Miranda

Jedidja zei

Ziet er zo lekker uit!

Anoniem zei

Mmmm... ik hoop van de week weer eens aan de bak te gaan. Maar met zo'n kleine ondeugd.. ;o)

Mooi dag vandaag!

Hannie zei

Dat ziet er heerlijk uit joh! Ik vind bakken ook erg leuk...en lekker, maar mijn mixer is kapot. En nu moet ik even wachten tot moederdag, ha, ha...! Maar, muffin's kun je ook gewoon mengen met gard, en er zijn wel meer recepten, waar je geen mixer voor nodig hebt. Dus, ga heus wel weer aan de slag. Heb pas tarwe muffins gebakken, met sinasappel en kaneel. Uit de Allerhande van AH. Waren ook erg lekker. Bedankt voor je leuke reactie op mn huiskamer. Enne...grootte maakt niet uit joh, als je het maar naar je zin hebt.
Tot krabbels, groetjes Hannie.

Hieperdepiep...een feestje! zei

Ohh, dat was allemaal vast verrukkelijk!! Ik ruik het hier, hoor :-)

Pleuntje zei

Je bent een echt baktalent. En wat ziet je wastafel er mooi uit in je tuinhuis. X

Anne zei

Hi, ziet er inderdaad heel lekker uit! Ga je de recepten misschien ook nog plaatsen...? (Dan hoop ik stiekem wel natuurlijk!)
Groet, Anne

Andrea zei

ziet er lekker uit hoor!
Wij hadden met de paasdagen voor het eerst suikervrij paasbrood gebakken. Het spijs moesten we maken van blanke amandelen en blanke De smaak was eigenlijk best lekker.
groetjes Andrea