Natuurlijk stapelen op vrijdag

Oké, ik beken: vorige week heb ik genoeg waarschuwingen gekregen dat het stapelen echt verslavend is, maar ik heb blijkbaar toch niet goed opgepast... Maandag wist ik al wat ik vrijdag zou gaan stapelen. Tja, dan is er misschien toch wel sprake van een stapelen-op-vrijdag-verslaving... Maar vooruit, zolang ik geen ergere verslavingen heb ;-)

Overigens wierp houtworm roet in de stapel die ik in gedachten had. Gerbrand zou me even helpen en zag toen dat houtwormen bezig waren hun buikjes vol te eten. En flink ook, getuige het 'zaagsel' wat uit de gaatjes kwam. De stapel werd dus meteen ingepakt in plastic om verdere houtwormschade aan andere spullen te voorkomen. En om nu een ingepakte stapel-in-afwachting-van-anti-houtwormbehandeling op de foto te zetten leek me niet zo'n succes. Dus... een andere stapel gevonden. Nou ja, stapel?!


Toegegeven: het is geen echte stapel, maar de Magnolia zit zo vol bloemen en die groeien allemaal op, onder en naast elkaar. Daarom keurde ik ze voor vandaag goed als 'natuurlijke' stapel...


Prachtig hè, die bloeiende magnolia's?! En dan die geur, heerlijk! Het enige nadeel vind ik dat ze maar zo kort bloeien, maar wel het hele jaar ruimte in beslag nemen... Gelukkig denkt de buurman op de volkstuin daar anders over en heeft hij, net aan zijn kant van het hekje een magnolia staan die overladen is met een vracht aan bloemen. Schitterend! Zo kunnen wij er van meegenieten zonder dat het ons ruimte kost!


 Deze bloem doet me denken aan de zacht glanzende schoenen van een ballerina... Zo sierlijk! Alleen de naam al, het heeft iets betoverends...

Ben je benieuwd wat de anderen gestapeld hebben? Kijk dan even bij Irma van Allemaal Kleurtjes.

Enne... wat betreft de ingepakte-stapel-die-wacht-op-een-anti-houtwormbehandeling? Die bewaren we natuurlijk voor een andere keer. Dat stapelen daar kom je niet meer vanaf, de stapels staan hier zelfs al in de wachtrij ;-)

Reacties

Michelle zei…
prachtige foto's...en stapel!

Fijn weekend
Groetjes Michelle
Jolanda zei…
Ja, dat heb je met de voorjaarsbloeiers... bloeien kort, maar het is prachtig. En in de zomer zijn er weer andere bloemen!

Fijn weekend, Jolanda
haha jij bent dus ook al besmet met het stapelvirus:) je gaat echt in stapels denken he!
prachtige stapel heb je, ik ben er gek op:))

fijn en zonnig weekend!
lieve groetjes, Tjits
Prachtig die magnolia, de buren hebben hem verleden jaar gekapt en ik mis hem echt..snif..
Fijne dag, groetjes Hannie
Unknown zei…
Ehm...woont Hannie soms in mijn straat ;-), onze buren hebben vorige jaar ook hun magnolia gekapt...zoooo jammer!! Dus ik keur jouw stapel helemaal goed!!
Groetjes, Corine
Een heerlijke geurstapel, maar goed dat hij niet bij ons staat, hatsjie, hatsjie, maar ik kijk mijn ogen altijd uit naar de wonderschone bloemen.

Gezellig weekend, Eefie
Unknown zei…
O deze zijn mooi, die van mij staan nog dicht, niet al te veel zon, dus. Kan niet wachten tot ze open gaan, donker paars zijn ze! Net als jij, heb ik ook een bloemige stapel, hihi. Hoezoo verslavend, fijn weekend, Nicole
Stina zei…
een prachtige bloem om naar te kijken.

gr Stina
Makkie zei…
Meid bij ons bloeit ie ook zo prachtig. Het is erg genieten. Het blauw van de lucht is ook heel anders bij de bloeiende magnolia.
Ja, het is een grote betovering.
Ik hou wel van zulke stapels. Prachtige foto's.
Fijn weekend, Trudie.
Heel mooie natuurlijke stapel!
Groetjes,
Marian
Jente zei…
Hoi Tineke,
Jouw voorjaarsbloemen zijn ook prachtig! Het is nu echt genieten buiten, of niet? Een fijn weekend gewenst.
Groetjes Jessica
Claudia. zei…
Maar... deze stapels bloemen zijn altijd wel prachtig om te zien, echte schoonheden.
Claudia.
Trudy zei…
Mooi zijn ze, ik ben er stapel op!!
Vandaag heb ik van mijn dochtertje al een paar van deze zacht rose blaadjes gekregen. Zo mooi vindt zij het.
Groetjes Iris
Mayflower zei…
Hoi Tineke, wat leuk dat je mij gaat volgen en ook een berichtje achterliet. Wat ziet jouw stapel er prachtig uit, wat mooi al die voorjaarsbloeiers en je heb er ook prachtige foto's van gemaakt.
Fijn weekend.
Lieve groetjes, Mea
hokje zei…
Wat heb je prachtige foto's gemaakt van de magnolia! Leuk hoor dat we overal om ons heen stapels zien...

Fijn weekend,
Miranda
Lentebloemen zei…
Wat een prachtige magnolia's!

en wat leuk dat je ook even een kijkje bent komen nemen op mijn nieuwe blog!

een fijn weekend nog verder!

Populaire posts