Vakantie

Zo, het heeft even geduurd, maar we zijn er weer! Twee weken niet geblogd en toch nieuwe volgers gekregen. Leuk! Welkom! Ik hoop dat jullie het hier ook gezellig vinden, en reageer gerust, vind ik helemaal niet erg ;-)

Voor veel mensen begint de vakantie nu, voor ons zit het er al weer op... Maar je hoort ons niet mopperen hoor, we zijn nog volop aan het nagenieten!

We zijn anderhalve week naar Frankrijk geweest, onder in Normandië. Het was prachtig weer, gezellige (boerderij)camping, mooie authentieke dorpjes, leuke spulletjes gevonden op een heel grote rommelmarkt, elke dag vers stokbrood halen bij de boulangerie... Kortom: we hebben genoten van het franse leven! We hebben dan ook zo'n 700 (!) foto's gemaakt, of nou ja, eigenlijk niet 'we' maar 'ik' ;-) Er waren zoveel fotogenieke plekjes die riepen 'maak eens een mooie foto van me!' Tja, dan kun je toch niet zomaar voorbij lopen?! En nee, ik zal ze niet allemaal hier laten zien, maar een kleine selectie mag vast wel...



Klik op de foto's voor een vergroting


Een schuur van de boerderij waar de camping was...


Lydia speelde heerlijk in het stro!


Mmmm, doe mij maar een mandje fruit!



Jasschorten op de markt


Net als eenden, kippen, konijnen... We vonden het wel wat zielig hoe ze daar mee omgingen.




Een klein meisje bij een groot zonnebloemveld...


... en in Ste- Suzanne!


Tijd voor streekgerechten: stokbrood, brie en appelcider

 
Nou is het wel genoeg hoor!


Vooruit... Nog eentje dan, de laatste! Hmm. Nu heb ik jullie nog niet eens die oude chateau's, smalle steegjes, leuke doorkijkjes, de camping kippen etc. laten zien... Wie weet, zie je die hier binnenkort nog voorbij komen!

Voor iedereen die nu vakantie heeft: een hele fijne vakantie, geniet ervan en rust lekker uit!


Reacties

Geweldig Tineke wat ziet dit er heerlijk uit.Zomer,familie,genieten,sfeer en gezelligheid,jullie hebben genoten dat spat van deze post af.
Nu nog lekker nagenieten.

Groetjes,
Eefie
Trudy zei…
Prachtige foto´s Tineke! En Lydia is al een echt model! De foto´s zouden niet misstaan in een tijdschrift...
Unknown zei…
O heerlijk!! We gaan niet echt op vakantie, maar ik heb even het vakantiegevoel gehad bij jouw!! Welkom terug en geniet lekker na..groetjes Nicole
Karnelly zei…
Fijn dat je weer thuis bent. Ik lees jouw weblog altijd graag. Prachtige foto's heb je gemaakt. Dat wordt nog een hele uitzoekerij. Ik zou er wel meer willen zien hoor.
Liefs, Nelly
Jolanda zei…
Nou Tineke, ik kan aan de foto's wel zien dat jullie een geweldige tijd gehad hebben! Leuk, die foto van Lydia bij de zonnebloemen...
Dank je dat ik even mee mocht genieten.
Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad, als ik zo de foto's zie. De franse sfeer is goed op de plaat vast gelegd. Kan je nog heerlijk nagenieten. Groetjes Peggy
Unknown zei…
Heerlijk om zo eventjes mee te genieten!! En het nagenieten zal voor jullie ook wel lukken denk ik, anders duik je maar weer in de 700! Ik krijg ook zin aan onze vakantie!!
Goed weekend!
Groetjes, Corine
kom maar op met die fotos haha, ik ben gek op frankijk!!
heerlijk dat jullie daar zo genoten hebt! en wat een schatje is Lydia, zo leuk ook die foto van haar met de zonnebloemen!

heel fijn weekend!
lieve groetjes, Tjits
Mariska zei…
Erg leuk doe mij nog maar wat meer van die mooie plaatjes, kan ik heerlijk van genieten en wegdromen..:)
Michelle zei…
jaaa, heerlijk jou foto's!!! en laat de andere foto's ook maar komen, Tineke heel leuk om jou mooie foto's te kijken, zo hebben wij ook een stukje Frankrijk gevoel dit jaar!!

fijn dat jullie allemaal zo genoten hebben!

Lieve groetjes Michelle
Gerd@ zei…
Dat ziet er allemaal heel gezellig en ontspannen uit ... schattig ook jullie Lydia met haar roze zonnehoedje lief hoor ..

Fijn weekend ... Gr. Gerd@
Stina zei…
geniet van je foto's zo mooi, en die van je kleine meid, prachtig.

gr Stina
Jente zei…
Oh.. ik zou echt zo mijn koffer willen inpakken! Je hebt echt mooie, sfeervolle foto's gemaakt.
Hopelijk kunnen jullie het vakantiegevoel nog een tijdje vasthouden. Leuk dat we mogen mee genieten!

Groetjes Jessica
Wat een heerlijke foto's, ik kom helemaal in de stemming! Fijn dat jullie zo genoten hebben!

Lieve groet, Ingrid
hokje zei…
Wat een heerlijke foto's; het genieten straalt ervan af! Fijn dat jullie zo genoten hebben en nu kunnen nagenieten van alle prachtige foto's.

Fijne zondag,
Miranda
Monique zei…
Ach welja.. elke dag een beetje Frankrijk laten zien, is dat een idee? Zo wil ik er heus nog wel meer zien hoor. Wat een heerlijke sfeer en rust stralen de foto's uit! Puur genieten.. Héérlijk!
Schitterende foto's! Frankrijk is toch wel prachtig als ik dat zo zie.
@Let zei…
Hoi Tineke,

Frankrijk is een prachtig land... dank-je-wel voor je mooie foto's!
Lydia 'doet' het wel erg goed erop!
Nu weer lekker thuis, alles heeft zo z'n bekoringen hè, thuis op je terrasje met een kaasje en een goed Frans wijntje ;-) dan waan je je misschien wel weer even terug...

Groetjes, @Let...

Populaire posts