van alles

Allereerst allemaal bedankt voor de felicitaties en goede wensen voor Lydia haar eerste verjaardag! Het was een rustige, maar fijne dag. Lydia genoot van alles: de ballonnen en slingers, de cadeautjes en niet te vergeten het inpakpapier wat ze lekker mocht scheuren, het lekkers en natuurlijk 's avonds van de opa's en oma's die op visite kwamen. Nu over een paar weken nog het feestje met de neefjes en haar nichtje!

Vanmiddag zijn we even naar de Action geweest. De laatste tijd zag ik zo vaak iets leuks op verschillende blogs voorbij komen wat daar gekocht was, dat ik bedacht dat we er ook maar eens langs moesten gaan. Hij zit eigenlijk vlak in de buurt, maar we waren er nog niet eerder geweest. (Wel in andere plaatsen)
Tjonge jonge, wat was het er druk, het leek wel of ze alles cadeau gaven! De kussenhoesjes met rozen waar ik onder andere voor ging waren op. Wel zag ik leuke wespenvangers, glas met rotan. Die heb ik er meteen een paar meegenomen. 't Is nog wel geen wespentijd, maar als ik er straks naar op zoek ben kan ik ze natuurlijk niet meer vinden...

Verder kochten we nog broodbakblikken, maar daar hoop ik binnenkort meer over te schrijven.
Natuurlijk reden we meteen door naar de tuin, want met zulk mooi weer moet je je kans waarnemen!

Als je heeeel goed kijkt zie je op het dunne takje nog net nieuwe puntjes waar de wilg weer uit gaat lopen. Ja, als je het nog niet wist móét je het nu wel geloven: het wordt weer lente!

Reacties

Unknown zei…
Oh, bij Action kun je zulke leuke dingetjes kopen! Ze hebben ook elke keer weer wat anders, dat maakt het zo leuk,he!
Weer een fijne herinnering erbij dus, van de 1e verjaardag!
Groetjes, Corine
Trudy zei…
Die bakblikken werken bij mij perfect! Leuk hè de Action. Ik moet alleen mezelf behoorlijk inhouden. 't Is allemaal zo goedkoop dat je snel te veel mee neemt, en dan is het opgeteld toch nog best veel... Leuke wespenvangers trouwens! Enneh, oh ja, nog gefeliciteerd hoor!
Jolanda zei…
Wat een idyllisch plekje lijkt me dat toch, jullie stekkie "onder de knotwilg"...
Leuk potjesmannetje bij de deur.

Groetjes Jolanda
Fijn dat de verjaardag zo leuk was...echt genieten zo.
Heerlijk hé die spulletjes, je moet er niet te vaak komen, dan ben je zo snel verkocht:)
Maar het is allemaal wel leuk, die potjesmannetjes zijn ook grappig!!

Groetjes, Eefie
Stina zei…
bij ons is er ook een action en daar is het ook altijd zo druk

gezellig die potjes bij de deur.

fijne avond
groetjes Stina

Populaire posts